Uw coaches voor advies en begeleiding

Wij zijn Gerard en Sabine, Gestart in 2008 als klant met de voeding van Herbalife. Met als resultaat dat we ons vrijwel snel energieker en vitaler voelden. Door de jaren heen hebben we onze levensstijl aangepast tot een gezondere maar ook actievere levensstijl. Op deze manier zijn we mensen, vrienden en familie gaan inspireren om hetzelfde te doen. Momenteel werken we samen met een team van coaches, jong en oud, met allemaal dezelfde visie : mensen bewuster maken van hun huidige voedingspatroon en levensstijl en ze te begeleiden naar hun doelen.

Daarom werken we reeds jaren samen met

Herbalife Nutrition

Herbalife is één van de grootste en meest succesvolle voedingsbedrijven ter wereld. Het succes van Herbalife is gebaseerd op de unieke voedingsproducten op basis van planten en kruiden.
Geen kuur of dieet maar gezonde en uitgebalanceerde voeding in een gemakkelijke vorm als aanvulling op onze dagelijkse voeding . Miljoenen mensen over de hele wereld eten dagelijks Herbalife voeding en voelen het verschil ! En jij ?
Wat Herbalife verder uniek maakt is de wijze waarop de voeding zich over de wereld verspreidt. De voeding wordt namelijk niet verkocht in winkel maar via een wereldwijd netwerk van onafhankelijke members en zelfstandige coaches . Deze coaches zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die precies weten hoe je de voedingsproducten moet gebruiken om de beste resultaten te behalen .
Daarnaast hebben zij geleerd hoe ze mensen kunnen helpen en coachen naar een gezonde actieve levensstijl.
In marketing termen noemen we dit aanbevelingsmarketing ( zie film ),zo bouw je een groep van tevreden klanten en heb je ook de mogelijkheid tot het bouwen van een eigen team van coaches .
Herbalife is een beursgenoteerd bedrijf aan de NYSE met vestigingen in meer dan 95 landen over de hele wereld; In al deze landen zijn de producten alsook het markting systeem door alle overheden goed bevonden . Het succes van Herbalife is ronduit spectaculair. De omzetgroei breekt jaar na jaar records en het goede nieuws is dat jij kan meegenieten van dit succes !

Groeicijfers

groeicijfers

Gold Standard Garanties

Als coach van Herbalife loop je geen enkel financieel risico. Herbalife hanteert als eerst netwerkmarketingbedrijf de Gold Standard Garanties.

  • Minimale startkosten
  • Geen minimum aankoopverplichting
  • 90 dagen geld terug garantie op het Member Pack
  • 100 % terugbetaling van alle aangekochte produckten binnen 12 maanden


images

Topzwemcoach Jacco Verhaeren over Herbalife en de zakelijke mogelijkheden

Welkom bij Herbalife

Seed to feed innovation & productie

Uitleg aanbevelingsmarketing

Wetenschap achter HerbalifeBen je ouder dan 18 jaar ?

Heb je interesse in gezond ?

Ben je een teamplayer ?

Ben je een enthousiast iemand ?

Ben je bereid te leren ?


Dan zoeken wij jou


KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN ?

Meer info ? Vul het contactformulier in.

     CONTACTFORMULIER